Konsult

Det kanske är så att ditt företag behöver någon som hoppar in vid tillfälle då ni har höga toppar i er produktion. Istället för att anställa någon så kan man köpa mina tjänster. Jag både antingen sitta på plats hos er eller producera hemifrån.

Behöver du hjälp med din layout eller har företaget behov av någon som kan hjälpa till att ta fram trycksaksmaterial? Jag hjälper gärna till med att ta fram både original och skapa en färdig trycksak.

Detta är ett urval av vad jag kan hjälpa till med:

 • Affischer (A3 / 50×70 / 70×100)
 • Annonser
 • Banderoller
 • Beachflaggor
 • Brevpapper
 • Broschyrer
 • Flaggor
 • Foldrar
 • Gatupratare
 • Kuvert
 • Presentkort
 • Prislistor
 • Skyltar
 • Roll ups
 • Visitkort
 • Fotografering
Share This

Share This

Share this post with your friends!