om mig

Med 30 år i branschen så har jag en bred kunskap. Det började vid en tryckpress, och därefter har jag gått genom stegen i branschen. Från tryckpressen till sättning i både bly och med ”klipp och klistra” metoden innan 2 års utbildning i Grafisk Design tog vid.

Sedan 2016 driver jag eget företag, men jag har tidigare också varit delägare i ett annat. Huvudsysslan består i att producera gratsimagasinet Vi Syns i Åhus och då allt från att skriva reportage till att skapa kundernas annonser.

Jag har de senaste åren också börjat skapa hemsidor till kunderna då det är ett intressant område som också innefattar mycket grafisk design.

Med hela den grafiska branschen i ryggen så har jag stor förståelse och kunskap i hur de olika leden fungerar vilket gör det tryggt för dig som kund att anlita mig då ni vet att ni får rätt saker utifrån ert önskade användningsområde.

Vi Syns i Åhus

är ett gratismagasin som utkommer 12 ggr om året. Utdelning sker till samtliga brevlådor i Åhus, Horna, Rinkaby, Ripa, Yngsjö, Furuboda, Nyehusen, Åhus Kärr, Degeberga, Gärds Köpinge  ochEveröd.

Under säsong ingår givetvis områdets sommarstugor i utdelning.

Du hittar även tidningen hos alla våra annonsörer och på allmäninrättningar som turistbyrån, olika turistboende, vårdcentral, restauranger mm.

Upplagan är under vår & sommar ca 12.000 ex och minskar något under höst & vinter då sommarstugorna står tomma.

Med 30 års erfarenhet kan jag hjälpa er med marknadsföring till ert företag. Tveka inte att kontakta mig om det är något ni behöver hjälp med.

0709-52 48 50

rickard@rgahus.se

Leifertsväg 7, 296 91 Åhus

Share This