Den senaste veckan, eller om vi tar i lite extra, de senaste 10 dagarna har varit otroligt händelserika. Förra torsdagskvällen fick jag vara med och uppleva en fantastisk herrkväll på Åhus Seaside  som Ida med sina tjejer på Seaside Salon och Kristina på PP&Co hade lagt tid och arrangerat. Det blev en fantastisk
kväll med modevisning, korvgrillning, föreläsning om klockor och urmakeri. Dessutom fanns juica, MR Bartender, Jaktia och Kristianstad Automobil på plats och visade upp sig. En fantastisk kväll med massor av underbara möten.

I veckan nu har jag hunnit med flera olika intervjuer för kommande reportage. Jag har besökt Kiviks Musteri för att kolla hur mycke
t folk dom årligen har i besök med tanke på att vi snart ska få ett besökscenter i Åhus. Absoluts besökscenter kommer man också att kunna läsa om i kommande tidning. Jag har dessutom pratat med Lasse Sigfridsson inför Lions sommarkonsert på Åhus Torg, det har även blivit en intervju med Agera Hälsolaboratorium och en artrosskola på Åhus Vårdcentral.

 

 

 

 

 

 

Jag har efter förra numret mottagit massor av beröm för att jag vågade visa mina känslor i en text i Vi Syns i Åhus. Enormt skoj och motiverande att få så mycket beröm för min personlighet. Jag är sådan som person. Det finns massor av människor som kan intyga att de får både hjärtan, kyssar och andra älskvärda emojis när jag kommunicerar via sms eller sociala media.

Jag önskar er alla en mycket underbar helg.

 

Lev väl med er så ska jag göra vad jag kan för att återkomma nästa vecka med en rapport om hur arbetsveckan mot ett nytt turisanpassat Vi Syns i Åhus fortlöper.

Share This

Share This

Share this post with your friends!